Despre XARA

XARA este brandul promovat de Insieme Prod, firma cu capital privat integral romanesc, cu sediul in Ploiesti, prezenta pe piata modei feminine din Romania din anul 1994.

Activitatea  firmei consta in realizarea intregului lant al productiei de imbracaminte pentru femei, de la design si productie pana la distributie.

In prezent avem o retea solida de desfacere, formata din peste 90 de magazine colaboratoare, aflate in 50 de orase din Romania.

Creatiile XARA acopera atat gama de tinute office, casual, party clasic sau romantic, prin colectia XARA womenswear, cat si gama chic, sexy-glam, sexy provocator prin indrazneata colectie XARA young.

-Ce ne caracterizeaza?

Abordarea permanenta a celor mai noi tendinte in designul vestimentar si preocuparea constanta pentru pastrarea unui raport optim stil/calitate/pret.

-Ce ne dorim?

Sa fim mereu la inaltimea asteptarilor clientilor nostri.

-De ce XARA?

Incercati si o sa vedeti!

XARA womenswear

 

slide2

Femeia XARA este puternica, moderna, eleganta, atragatoare, capabila sa isi transpuna fanteziile in viata reala prin tinutele alese si prin atitudine.

Colectia XARA womenswear vizeaza stilurile office, casual si party, prin tinute chic-elegante sau romantice, dar intotdeauna moderne si provocatoare.

Femeia XARA nu trece niciodata neobservata. Tinutele pe care le poarta au puterea sa comunice exact starea ei de spirit. Monotonia nu face parte din universul ei, se reinventeaza permanent, stiind sa se faca remarcata si apreciata.

XARA womenswear promoveaza o stare, o atitudine:

“Fii increzatoare, fii tu insati!”

 

XARA young

 

_MG_9763 copy

A spus cineva party?!

XARA young este ca un strigat eliberator.

Tanara XARA debordeaza de energie si pofta de viata si gaseste cu usurinta locul unde sa isi expuna stilul modern, sexy-provocator, glam.

Efervescenta  XARA young este molipsitoare. Intotdeauna imprevizibila, atitudinea XARA young provoaca, incita, seduce.
Tinuta XARA young este moderna, sexy, uneori romantica, dar intotdeauna provocatoare.

Designul sofisticat si accesoriile moderne dau forma conceptului  XARA young, promovand spiritul liber:

“Lumea  e a MEA!”